Bedrijf laten ontruimen?

Dat kan! Naast de reguliere ophaaldienst en de woning ontruim service van de Kringloopwinkel kunnen wij U ook ontzorgen van een complete bedrijfs ontruiming.
Als u een bedrijf heeft die gaat verhuizen of er helaas mee ophoudt kunt u het werk en de zorgen aan ons overlaten want in zulke tijden komt er veel op u af.

Om het voor u makkelijker te maken in zulke tijden kunnen wij van Kringloopwinkel.nl deze zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard. Bij ons krijgt u altijd snel een realistische offerte en hoeft u niet verder te zoeken.

Waarom Kringloopwinkel.nl?

Wij van Kringloopwinkel.nl zijn meer dan een kringloopwinkel, ook zijn we ervaren met ontruimingen en kunnen wij de zorgen uit uw handen nemen.

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, we hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere ontruimers bruut en grof te werk gaan, gaan wij op professionele wijze te werk en zorgen we voor een snelle en fijne afhandeling, in meeste gevallen kunnen we het binnen een dag ontruimt hebben.

 

 

Waar gaan de spullen heen?

De spullen die wij ophalen krijgen zo veel mogelijk een 2e leven, een gedeelte word in de kringloopwinkel geplaatst zodat er weer iemand anders blij van word, ook gaat er een groot gedeelte van de spullen naar onze projecten in Afrika waar ze daar weer erg blij mee zijn. Helaas is er altijd wel een gedeelte waar geen 2e leven voor te vinden is en dat zullen wij moeten afvoeren.

 

Wilt u gebruikmaken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ontruimen voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkel.nl ,  telefonisch: 085-0495156 of vul het formulier in op de website onder ”Inboedel ophalen”

 

In welke regio's zijn wij actief?

Wij kunnen door geheel Nederland woningen en bedrijven ontruimen omdat we landelijk actief zijn waardoor we altijd snel en flexibel te werk kunnen gaan.

Kringloopwinkel.nl, De bedrijfsontruiming specialist!

Omdat wij van Kringloopwinkel.nl al meer dan 20 jaar ervaring hebben met het ophalen van spullen en ontruimen van woningen/bedrijven is uw ontruiming bij ons in vertrouwde handen, zorgen wij dat u hier verder geen zorgen bij heeft en weet u waar u aan toe bent.

Wij kunnen u ontzorgen met:

  • Ontruimen na sluiting bedrijf
  • Ontruimen vanwege verhuizing bedrijf
  • Ontruiming vanwege vernieuwing/verandering

Overstock?

Heeft uw bedrijf overstock? Te veel goederen over die bijvoorbeeld geretouneerd zijn of uit uw assortiment zijn? U kunt ons benaderen om dit in de meeste gevallen kosteloos op te laten halen.

Vaak sturen wij uw aangeboden overstock naar onze goede doelen in Afrika waar het hun erg helpt en het altijd goed gebruikt kan worden.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze dan direct!

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt
Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.