Woning laten ontruimen?

Dat kan! Naast de reguliere ophaaldienst van de Kringloopwinkel kunnen wij ook het ontzorgen van een complete inboedel aanbieden.
Vaak moet er een woning volledig ontruimt worden na een nare gebeurtenis zoals een overlijden of scheiding, in zulke tijden komt er veel op u af. Om het voor u makkelijker te maken in zulke tijden kunnen wij van Kringloopwinkel.nl deze zorgen uit uw handen nemen wat u een hoop tijd en gedoe bespaard.

 

Waarom Kringloopwinkel.nl?

Wij werken snel en gestructureerd op een professionele wijze, we hebben al meer dan 20 jaar ervaring en gaan respectvol en discreet te werk.
Waar andere bedrijven bruut en grof te werk gaan, gaan wij op professionele wijze te werk en zorgen we voor een snelle en fijne afhandeling, in meeste gevallen kunnen we het binnen een dag ontruimt hebben.

 

 

Waar gaan de spullen heen?

De spullen die wij ophalen krijgen zo veel mogelijk een 2e leven, een gedeelte word in de kringloopwinkel geplaatst zodat er weer iemand anders blij van word, ook gaat er een groot gedeelte van de spullen naar onze projecten in Afrika waar ze daar weer erg blij mee zijn. Helaas is er altijd wel een gedeelte waar geen 2e leven voor te vinden is en dat zullen wij moeten afvoeren.

 

 

Wilt u gebruikmaken van onze service?

Wij bieden onze service voor het ontruimen voordelig aan maar omdat er vaak toch veel werk aan is moeten we er wel een bedrag voor in de rekening brengen.

Neem contact met ons op via de mail: info@kringloopwinkel.nl ,  telefonisch: 085-0495156 of vul het formulier in op de website onder ”Inboedel ophalen”

 

In welke regio's zijn wij actief?

Wij kunnen door geheel Nederland woningen ontruimen omdat we landelijk actief zijn waardoor we altijd snel en flexibel te werk kunnen gaan,

Kringloopwinkel.nl, De woningontruiming specialist!

Omdat wij van Kringloopwinkel.nl al meer dan 20 jaar ervaring hebben met het ophalen van spullen en ontruimen van woningen is uw ontruiming bij ons in vertrouwde handen, zorgen wij dat u hier verder geen zorgen bij heeft en weet u waar u aan toe bent.

Wij kunnen u ontzorgen met:

  • Ontruimen na overlijden
  • Ontruimen vanwege verhuizing
  • Woningontruimingen vanwege verhuizingen
Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze dan direct!

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt