Maatschappelijke betrokkenheid

Third World Support

De nationale inzamelingswebsite levert kleding, dekens en kleingoed aan Third World Support. Voor veel ouders en kinderen in ontwikkelingslanden zijn dagelijkse kleding, glazen, bekers, borden, etc. veelal onbetaalbaar.

Hoe kan ik helpen?

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het Third World Support project? Aanvragen voor inzamelen van u goederen kunnen worden ingediend door drie eenvoudige stappen te doorlopen.

De Projectadministratie van de Nationale inzamelingswebsite neemt deze aanvragen in behandeling en beoordeelt of deze aansluiten bij de criteria en organisatorisch en financieel uitvoerbaar zijn.

Goedgekeurde projecten worden vervolgens door één van de ophaaldiensten van de Nationale inzamelingswebsite ‘geadopteerd’.

Onze bijdrage

Doordat wij als nationale inzamelingswebsite goederen leveren aan Third World Support en SOS Kinderdorpen, dragen wij een steentje bij om de mensen in Gambia een normaal leven op te bouwen.

kringloop-project-Gambia
afbeelding-site-projecten

Beperkte medewerkers, onbeperkte mogelijkheden

Maar we ondersteunen niet alleen in Afrika: ook in onze eigen omgeving zijn we maatschappelijk betrokken. We geven mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt de kans om toch aan het werk te gaan. Zo maken we samen de wereld een stukje beter.

Onze medewerkers verrichten allerlei hand- en spanwerkzaamheden. Ze helpen ons met opruimen, sorteren en (de)monteren van goederen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Stel deze dan direct!

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt
Chat openen
Bericht sturen
Hallo 👋, heeft u een vraag? Stuur ons gemakkelijk een bericht of foto van uw op te halen goederen.